MANAGEMENT CONSULTING


De consulting services die organisaties ondersteunen hun Cyber Security goed te beheersen en in Cyber Security volwassenheid te laten groeien.

Deze services worden op interim basis of als abonnement service door onze professionals uitgevoerd.

Onze Producten / Services


Cyber Responsibility FUNdation Workshop

Cyber Responsibility FUNdation Workshop

Van bekendheid naar Cyber Responsible

De Cyber Responsibility Fundation Workshop geeft u een overview van de belangrijkste issues bij het opzetten van een 'Awareness programma' voor uw organisatie. We plaaatsen deze issues in de context van hedendaagse trends & business prioriteiten. Om u een basis begrip te geven van de methode om dit uitterollen in uw organisatie.

Wij combineren traditionele leer methodes met gamification zoals bord- en speelkaarten games en state of the art gaming technology. De verschillende FUN elementen borgen de kennis op een speels manier.

Geïnteresseerd? Wilt u deelnemen aan een van onze Cyber Responsibility Fundation Workshops en leren hoe ons “Responsibility Engagement Program” aanpak u kan helpen?

Wordt geinspireerd, neem copntact met ons op en wij zullen ervoor zorgen dat u de aanmeldingsinformatie voor de volgende workshop ontvangt.

DLP FUNdation Workshop

DLP FUNdation Workshop

De hele organisatie is betrokken en DLP is geen tijdelijk project maar een proces dat voor altijd in de organisatie verankerd moet worden.

Vandaar dat nagedacht is over een aanpak die :

  • én op korte termijn resultaat zal opleveren
  • én de hele organisatie betrekt op een manier waarbij continue nieuwe stappen worden gezet en verbeteringen worden doorgevoerd.

Deze workshop combineert kennis en ervaring op het gebied van DLP met die van een Agile manier van werken volgens de SAFe (Scaled Agile Framework) methodiek. 

Daarnaast gebruiken we “FUN” elementen om het leer effect te verhogen.

Herkent u zich in dit verhaal en wilt u weten wat Data Loss Prevention en Agile kunnen betekenen bij beslissingen die u moet gaan nemen? Neem dan contact op met ons!

Eigenschappen

  • CISO as a Service
  • Cybo Crimo (game)
  • Agile aanpak voor Cyber

Voordelen

  • Verantwoordelijk voor uw Cyber Security
  • Voldoen aan (inter)nationale regels
  • Voorkom financiële en reputatie schade
  • Bescherm de kroonjuwelen van uw bedrijf
29
number of people trained
Fostered by
NNextSecure